Mediva Hastanesi KUYAP eğitimi aldı

Mediva Hastanesi KUYAP eğitimi aldı
Mediva Hastanesi Genel Koordinatörü, gelişen dünyaya ayak uydurmak ve yeniliklere uyum sağlamak için tüm hastane personelinin KUYAP kapsamında üç gün boyunca eğitim aldığını söyledi.

MEDİVA Hastanesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Avrupa Birliği KUYAP (Kobilerin Uyum Yenilenme Araştırma Projesi) kapsamında düzenlenen projeden üç gün boyunca eğitim aldı.

YENİLİKLE UYUM İÇİN
İzgören Akademi tarafından verilen eğitim destekli projede Mediva Hastanesi'nin tüm personelinin yer aldığını belirten Genel Koordinatör Yeşim Gürsoy, "Bütün personelimizle birlikte çok farklı ve uygulamalarla dolu olan eğitimde, globalleşen dünyada olan yeniliklere uyum, hasta ve hasta yakınlarımıza karşı olan davranış ve ilişkilerimiz, ekip olarak başarı yakalama metotları ve uyum içinde çalışma kuralları ile ilgili çeşitli eğitimler aldık. Çok başarılı geçen eğitimimiz boyunca bizlerle olan İzgören Akademi Koordinatörü Şehnaz Hanım'a, bu projeyi gerçekleştiren Samsun - Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa Birliği Koordinatörlüğüne ve proje koordinatörü Esra Hanım'a çok teşekkür ederiz" dedi.

DEĞİŞEN DÜNYAYA AYAK UYDURUYORUZ
Gürsoy, "Kurumsal olarak sürekli yaptığımız eğitimlerin yanı sıra bu çok profesyonelce hazırlanmış eğitimler sayesindede hem farklı saatler geçiriyor, hem de kendimizi yeniliyoruz. Artık her şeyin çok hızlı değiştiği dünyamıza ayak uydurmak, gerisinde kalmamak için bizler de kendimizi yenilemek için her türlü özveride bulunuyoruz" diye konuştu. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.