SHERATON YIKILACAK MI?

SHERATON YIKILACAK MI?
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentin estetiğini bozan tüm faktörleri ortadan kaldıracaklarını belirtirken, uzun süre Samsun gündeminde yer alan Sheraton Otel bir kez daha gündeme geldi.

'SİLÜET CANLANACAK'
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük metropol kenti Samsun'a estetik görünüm kazandırmak amacıyla başlattıkları çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Kentin silüetini ve estetiğini bozan, olumsuz etkileyen tüm faktörleri ortadan kaldırmak istediklerini belirtti.

'ESTETİĞİ BOZUYOR'
Estetik konusunda ilk çalışmayı trafik açısından en yoğun olan Atatürk Bulvarı'nda başlatmayı düşündüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, " Atatürk Bulvarı, şehrimizin en hareketli koridoru. Buradaki yüksek binalar, estetik açıdan içler acısı durumda" derken, bulvar kenarında bulunan Sheraton Otel akıllara geldi.

YIKILACAK MI?
Atatürk Bulvarı Fener Plajı yanında yapımı yaklaşık iki yıldır devam eden Samsun Sheraton Oteli, 19 Eylül'ü açılış tarihi olarak belirlemişti. 6 bin 300 metrekare alan üzerine 28 katlı olarak inşa edilen otelin belirsizliği sürerken, Başkan Yılmaz'ın açıklamalarının ardından yıkılıp yıkılmayacağı merak konusu oldu. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum