SİLAHLA İNTİHARA KALKIŞTI ÖZEL GÜVENLİKÇİYİ YARALADI

SİLAHLA İNTİHARA KALKIŞTI ÖZEL GÜVENLİKÇİYİ YARALADI
SAMSUN'da hakkında arama kararı bulunan 28 yaşındaki Ufuk A., polis takibinde başına tabanca dayadı.

Polisin ikna etmeye çalıştığı sırada olay yerinden geçen bir bankada özel güvenlik görevlisi olan Orhan Özdemir, Ufuk A.'nın elindeki silahı almaya çalıştı. İkili arasındaki boğuşmada Özdemir, silahtan çıkan kurşunla yaralandı.

Olay dün İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre polis, silahlı tehdit suçundan hakkında arama kararı bulunan Ufuk A.'yı motosiklet ile gezerken görüp takibe aldı. Takip edildiğini farkeden şüpheli kaçmaya başladı. Ufuk A. motosikletiyle 100'üncü Yıl Bulvarı Ilıca Çeşmesi'ne geldiğinde kaçamayacağını anlayınca motosikletten indi. Ruhsatsız tabancasını kafasına dayayıp ihtihar edeceğini söyleyen şüpheliyi, polis ikna etmeye çalıştı. Bu sırada olay yerinden geçen ve bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Orhan Özdemir, Ufuk A.'nın eline sarılıp silahı almak istedi. Ancak silah ateş aldı, Özdemir sağ kolundan yaralandı. Yaralı Özdemir, otomobille Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ufuk A., kargaşa anında polis tarafından gözaltına alındı.

İfadesinde silahın boğuşma sırasında kaza ile patladığını söyleyen Ufuk A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.