Atakum'dan Muhteşem Şölen

Atakum'dan Muhteşem Şölen
Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan sünnet şöleninin ilki Çakırlar Korusu'nda yapılırken, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Sosyal belediyeciliğin tüm gerekliliklerini yerine getireceğiz" dedi.

Aralarında 35 günlük Ahmet Bedir Emir bebeğinde yer aldığı yaklaşık 150 sünnet çocuğunun,ailelerinin,AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Atakum Kaymakamı Ali bakoğlu, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, birim amirleri, belediye meclis üyelerinin,muhtarların,Atakumluların katıldığı şölende bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz bu göreve hizmetin en iyisini ve kalitelisini yapmak için talip olduk. halkımız da bize inandı,güvendi ve destek verdi. Biz de kolları sıvayarak,Atakumlulara ve Atakum7a hak ettikleri hizmeti vermeye başladık. Kısa zamanda borçta ödedik,yatırım da yaptık. bu şölen gibi sosyal faaliyetleri de yerine getirdik.Getirmeye de devam edeceğiz. kısaca halkımızın belediyeden ne beklentisi varsa hepsini karşılayacağız. Bunlardan biri olan sünnet şölenimizde,yavrularımızı özel bir hastanede hijyenik ve sağlıklı bir ortamda doktor kontrolünde sünnetlerinin yapılmasını sağladık. Sünnet kıyafetlerini ücretsiz dağıttık. Sonrasında da bu şölende bir araya getirmeyi,kardeşlik ve dostluk duyguları içerisinde kaynaşmayı amaçladık. Ben çocuklarımıza ve ailelerine hayatlarındaki en önemli günlerden bir tanesi olan bu günü bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum. Onlara bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. "diye konuştu.
Öte yandan sünnet kıyafetleri ile bindikleri otobüs ile Atakum Sokakları'nı turlayan daha sonra Çakırlar Korusu'na gelen çocuklara ve ailelerine burada çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yayla Uşakları ve Mehter Takımı da sahne alarak sünnet şölenine katılanları coşturdular. Başkan Taşçı, çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtırken, onların isteklerini kırmayarak hepsi ile tek tek fotoğraf çektirdi. İlknur Aslandağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.