SAMSUN'DA HADİSE VE ATHENA 70 BİN KİŞİYİ COŞTURDU

SAMSUN'DA HADİSE VE ATHENA 70 BİN KİŞİYİ COŞTURDU
13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin üçüncü konseri, 70.000 müzik severin rekor katılımıyla Samsun'da gerçekleşti!

Konsere, festival severlerden bir gencin, müstakbel eşine ettiği evlenme teklifi de renk kattı!
12 yıl içinde toplam 89.500 km yol yaparak, sanatçıları 6 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali bu yıl, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile Samsun'daki üçüncü konserde, rekor katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Samsun'da tam 70.000 festival severin katılımıyla gerçekleşen konserde, bir de sürpriz yaşandı. Festival severlerden Ahmet Özdemir isimli genç, sahneden kız arkadaşına unutulmaz bir sürpriz yaparak, onbinlerin önünde evlenme teklif etti! Athena sahne almadan önce gerçekleşen romantik ve sürprizli teklife Ahmet Özdemir'in kız arkadaşı “Evet!” cevabı verdikten sonra çift, tüm seyirciler tarafından tezahüratlar eşliğinde alkışlandı.

Fanta, gittiği her şehire oyun ve eğlenceyi taşımaya devam ediyor!

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki üçüncü konser, 70.000 kişilik rekor katılımla Samsun Batıpark'ta gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Ayak Bilardosu, Mega Langırt, Fanta İçme Bisikleti gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 14 oyunla eğlenceye doyan festival severler, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı.

Samsunlular, Athena'nın enerjisi ve performansıyla festival ruhuna eşlik etti!

Tüm enerjisini, sahneden Samsunlu onbinlerce festival severe ulaştıran Athena, konserine tüm takımların marşı haline gelmiş “Holigan” parçası ile başladı. “Bu kez konserimize Holigan ile başladık çünkü sizden nakarat kısmında bu alanı, 'Samsun' diyerek inletmenizi istiyorum” diyerek, coşkulu dinleyicileriyle sevilen parçayı hep bir ağızdan seslendirdi.

Performansı sırasında sahneden festival katılımcılarıyla sohbet ederek renkli görüntülere imza atan ve konser boyunca müzik severleri coşturan Athena, izleyenlere müzik ve enerji dolu anlar yaşattı.


Hadise sahnede , 70.000 müzik severle birlikte duygulu anlar yaşadı

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla bambaşka bir atmosfer yaratan Hadise'nin izleyicileri, sanatçının seslendirdiği her şarkıya coşku ve sevgiyle eşlik etti. “Mesajımı Almıştır O” parçasında, “Öncelikle kendiniz için bir büyük alkış istiyorum. Sizdeki enerji bize yansıyor, sayenizde biz de çok enerjik oluyoruz. Müthişsiniz, hep beraber ellerimizle kalp işareti yapalım!” dedikten sonra, “Muhteşem bir görüntü, sizin karşınızda mutluluktan ağlayabilirim.” diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Birkaç hafta önce piyasaya çıkan yeni albümünden “Prenses” şarkısını da seslendiren Hadise, “Beyler ne olur kızmayın; bu şarkı kızlar için yazıldı. Bu şarkıda tüm kadınları ön plana çıkarmak istiyoruz.”diyerek, kadın hayranlarından büyük alkış aldı.

Türkiye'de 13 yıldır aralıksız süre gelen tek mobil müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 16 Ağustos'ta yola çıkan 13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin toplam 18 şehrinde hayranları ve müzik severlerle buluşacak. Ziyaret edeceği şehirlere, festival tarihinde ilk kez ziyaret edilecek üç şehri de katarak, Türkiye'nin dört bir yanına müzik ve eğlenceyi taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festival yoluna, 25 Ağustos Kayseri Sümer Tesisleri'nde gerçekleşecek konserle devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum