RUSLAR'A GELDİ

RUSLAR'A GELDİ
Samsun'da medya ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu oluşum tarafından organize edilen Rusya'da Nasıl İş Yapılır Forumu Anemon Otelde gerçekleştirilirken, hangi başarılara imza attıkları bilinmeyen birçok bürokratta foruma katıldı.

GAZETECİ Mİ İŞ ADAMI MI?
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun da katıldığı Forumun açılış konuşmasını yapan Haberexen Yayın Grubu Başkanı Mustafa Çakır, “ Umut ediyoruz ki, bugün düzenlenen toplantı Rusya pazarında iş dünyamıza yeni kapılar açar. Bugün biz burada iş konuşmalıyız. Hepimiz iş adamıyız" ifadelerini kullanırken, Samsun İl Özel İdaresinden Samsun Markalaşıyor diye aslan payını aldığı belirtilen ve Cemaate yakınlığı ile bilinen Zaman Gazetesinde bir dönem görev alan Mustafa Çakır'ın şimdi Samsun Valiliği ve Ticaret Sanayi Odası ile beraber ruslarla proje ortaklığı yapması kafaları karıştırdı.

VALİ AKSOY'DAN TSO'YA GÖNDERME
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşma da "Türkiye geneline baktığımızda 2013 yılında yaklaşık olarak 152 milyar dolarlık bir ihracat gerçekleştirilmiştir. Samsun iline baktığımızda bu ihracatın içerisindeki payı 438 milyon dolardır. Bu çok arzu ettiğimiz ve Samsun'un ön gördüğü ihracat rakamlarına henüz ulaşılabilmiş değildir" dedi. Vali Aksoy yaptığı bu konuşma ile adeta Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının başarısızlığını dile getirirken, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nun açıklamalar karşısında sesssiz kalması gerçekleri göz önüne serdi. Adem Çiçek



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.