İMPARATOR CELİL'DEN BURUK VEDA

İMPARATOR CELİL'DEN BURUK VEDA
Samsunspor'un efsane futbolcularından Celil Sağır, Türkiye şöhretler karmasıyla yapılan maçın ardından faal futbol hayatını noktaladı. Celil'in jübilesine bir çok ünlü futbolcu katıldı.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU
Profesyol futbol kariyerine 1992'de transfer olduğu Samsun takımlarından Kadıköyspor'da başlayan ve ardından 1994 yılında Samsunspor'a gecen Celil Sağır, Samsun 19 Mayıs Statyumunda yapılan özel bir karşıyaşmayla jübile yaptı. 2000-01 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Celil Sağır, yaşadığı sakatlık yüzünden verimli olamayınca sezon sonu tekrar Samsunspor'a döndü. 5 sezon daha kırmızı beyazlı takımın formasını giyen ünlü futbolcu daha sonra sırasıyla Malatyaspor, Rizespor ve son olarak Tekirdağspor'da oynadı. Celil Sağır, Mustafa Denizli döneminde 7 kez Türkiye A Milli Futbol Takımı çağrıldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Kırmızı beyazlı çubuklu forma ile mücadele eden Samsun Şöhretler Karması'nda Celil Sağır, İsa Turan, Ercan Kol, Dobi Hasan, Cenk İşler gibi ünlüler yer alırken, Beyaz formayla sahaya çıkan Türkiye Şöhretleri'nde Semih Yuvakuran, Tümer Metin, Hasan Vezir, Hami Mandıralı, Hakan Ünsal gibi eski futbolcular katıldı. Ancak tribünlerin boş kalması dikkat çekti. Ünlü futbolcular Hami Mandıralı, Hasan Vezir, Dobi Hasan, Tanju Çolak futbol hayatını noktalayan Celil Sağır'a destek amacıyla geldiklerini söyledi. 30 dakikadan 2 devre halinde oynanan karşılaşmayı Samsun Şöhretler karması 9-4 kazandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum