ERDOĞAN TOK: "İLKADIM'DA PROJELER KONUŞULACAK"

ERDOĞAN TOK: "İLKADIM'DA PROJELER KONUŞULACAK"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "İlklerin ilçesi İlkadım projelerle her gün yeniden büyüyor" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada İlkadım'da gerçekleşen ve yapımına başlanan projelerini anlattı. Başkan Erdoğan Tok, " İlkadım artık sıkıntılarıyla değil projeleri ile konuşulan bir ilçe olacak dedi."

İLKADIM'DA GÜVENLİ PARKLAR
İlkadım'daki parkların özel güvenlik kameraları ile internet üzerinden ailelere 7/24 izletileceğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak geliştirdiğimiz "Güvenli Parklar" projemiz ile ilçemizde bulunan gerek çocuk parkları gerek spor parklarına yerleştireceğimiz yüksek kaliteli güvenlik kameraları ile tamamını ailelere internet üzerinden 7/24 canlı olarak izleteceğiz ve izleyeceğiz. Bu parklarımızda öncelik olarak aydınlatması az olan, kişi ve kişiler tarafından aydınlatma sistemlerinin kırıldığı yerlerde onarım ve tadilatları yapacağız. İlçemiz adı gibi aydınlık olacak, çocuklarımızın gençlerimizin aydınlık yarınları için her zaman çalışacağız."dedi.


İlkadım İlçesi'nin artık yapılan projeler ile anılacağını ve yapılacak olan projelerin örnek gösterileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz günden bu güne gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediyemizin rutin işlerini aksatmadan tam aksine daha verimli bir şekilde çalışmalarını sürdürmesini sağlamasının yanı sıra bölge halkımız için yeni projeler hayata geçirmek için çabalıyoruz. Alt yapısını hazırladığımız projelerimiz ilçemizi modern görünüm ve ferah yaşama kavuşturacaktır. İlkadım İlçesi artık yaşanan sıkıntılarla değil yapılan projeleri ile konuşulacak. Başlatacağımız projeler örnek olacak." dedi.

EN BÜYÜĞÜNE EV SAHİBİ OLACAK
İlkadım'ın Türkiye'nin en büyük gençlik merkezine ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Tok, "Son zamanlarda herkesin gördüğü gibi çocuk yaştaki gençlerimiz maalesef kötü alışkanlıklar ediniyor. Bağımlılık yapan maddeler kullanmaya başlıyor. Özellikle bonzai adındaki uyuşturucu madde günden güne yaygınlaşıyor. Bu maddeler gençlerimizi çocuklarımızı öldürüyor. Buradan özellikle anneleri babaları uyarmak istiyorum. Çocuklarınızın nereye gittiğinden nerde oturduğundan kimlerle arkadaşlık yaptığını takip edin. Eğitim ailede başlar. Çocuklarımız genç yaşta kaybetmemek için bu görevi yerine getirmemiz şart. İlkadım Belediyesi olarak gençlerimizi topluma kazandırmak bu tür zehirlerden uzak tutmak için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Gençlerimiz için Türkiye'nin en büyük gençlik merkezinin temelini atıyoruz. Gençlik Spor Bakanlığı ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler son derece olumlu geçti. Gençlik ve Spor Bakanı'mız Akif Çağatay Kılıç ve Bakanlık yetkililerimiz İlkadım ilçemizde incelemeler gerçekleştirdi. İlçemiz Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezine ev sahipliği yapacak. Gençlerimizin bu merkeze gelerek vakit geçireceği, sportif faaliyetlerden eğitim faaliyetlerine kadar her konuda vakit geçirebilecekleri bir merkez inşa edilecek." dedi.



"İLKADIMLI ÖZEL OLACAK"
Akıllı belediyecilik kapsamında çalışmaların başladığını ve İlkadım'a yakışır hizmet binası için plan ve projelerin sona yaklaştığının altını çizen Başkan Tok, "Eski havaalanı olarak bilinen Mehmet Aydın Eğitim Araştırma Hastanesi yanında bulunan alanda başlatılan belediye hizmet binası ve kurum kampüsü projesi kısa bir süre içinde hayata geçecek. Akıllı Belediyecilik noktasında büyük bir adım olacak olan binamızda vatandaşlarımız kapı kapı imza için gezmeden "Elektronik Belge Yönetim" sistemi ile işlerini hem daha kısa sürede hem de daha pratik bir şekilde halledebilecek. Bunlar gibi daha bir çok proje İlkadım'da hayat bulacak. İlkadımlı artık aradıklarını kendi ilçesinde bulacak. Özel bina ve özel merkezlerle sosyal yaşam sınırını yüksekte tutacak." dedi. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum