ARAZİMİ ELİMDEN ALDILAR!

ARAZİMİ ELİMDEN ALDILAR!
Fevzi Çakmak Mahallesi Arda Sokakta bulunan 2 dönüm arazisinin eski Gazi Belediye Başkanı Vedat Yılmaz döneminde haksız imar uygulaması ile elinden alındığını ifade eden Kazım Özcan isimli vatandaş yargı sürecini beklediğini söyledi.

HAKSIZ İMAR UYGULAMASI

Samsun'da Fevzi Çakmak mahallesinde oturan Kazım Özcan isimli vatandaş bundan 19 yıl önce Gazi Belediyesi tarafından yapılan haksız imar uygulamaları ile 2 dönüm arazisinin 152 m2'ye düşürüldüğünü ve yargı sürecinin devam ettiğini söyledi.

SUÇ DUYURUSU

Seyman Balcı isimli kişinin Belediye ile anlaşmalı islah imar planı olmuş bölgeye imar uygulaması yaptırdığını ifade eden Özcan yargı sürecinin devam ettiğini ve mahkemenin istediği belgeleri vermeyen belediye yetkililerini Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak şikayet edeceğini açıkladı.

VATANDAŞIN CANI YANMASIN

Haksız imar uygulamalarının dönem dönem yapılarak vatandaşın hakkının gasp edildiğini belirten özcan, 'Burada benim amacım bu dava da haklılığımı ispat ederek bundan sonra yapılacak uygulamalar da vatandaşın canının yanmasının önlenmesine örnek oluşturmakta istiyorum. 19 yıldır haklı hukuki mücadelem sürüyor' dedi. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.