Lovelet’te yeni bir aktivite alanı daha…

Lovelet’te yeni bir aktivite alanı daha…
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi bu kez de ziyaretçilerine trambolin keyfi sunuyor.

Alışverişin ve eğlencenin adresi Lovelet Outlet, yepyeni ve keyifli bir etkinlikle hizmet vermeye başladı. Türkiye'de özellikle çocuklar ve gençler arasında en çok rağbet gören ve “zıp zıp” olarak da adlandırılan trambolin, yetişkinlerin de kullanılabilmesi için aynı anda 4 kişiye hizmet verebilecek şekilde Lovelet'te…Sadece bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak kültürel, sosyal ve eğlence anlayışı ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatmakta olup sürekli kendini yenileyen ve yeniliklere ayak uyduran yapısı ile Lovelet, bu kez de ziyaretçilerine trambolin keyfini sunuyor.
Haftanın her günü saat 10:00-22:00 arasında hizmet veren trambolin, çocukların ve yetişkinlerin en çok tercih edecekleri eğlence mekanlarından biri olacak gibi duruyor. Kurulduğu günden beri ilgi odağı olan ve ziyaretçiler tarafından yoğun taleple karşılanan trambolin aktivitesi her geçen gün keyifli dakikalara ev sahipliği yapıyor.
Lovelet, ziyaretçilerine bir avantaj daha sunuyor. 09 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında, Mobilya
Kent ile planladığı, 75 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm Mobilya Kent müşterileri için de , her gün ilk 40 ziyaretçisine trambolin binişini ücretsiz veriyor.
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini kendi evlerinde gibi hissettiren, ihtiyaç ve taleplerini maksimum konforda karşılama imkânı sağlayan bir alışveriş ve yaşam merkezi olarak
Zengin mağaza karması ve ziyaretçilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesi ile dikkatleri çekmeye devam diyor. Süheyla Büyükkal







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.