Bu sene lige damga vuracağımıza inanıyorum

Bu sene lige damga vuracağımıza inanıyorum
PTT 1. Lig'in iddialı takımlarından Samsunspor'un Fenerbahçe'den 1 yıllığına kiraladığı genç futbolcu Recep Niyaz, bu yıl lige damga vuracaklarını söyledi.

Hakkında kronik sakatlığı bulunduğu yönünde haberler dolaştığını dile getiren Recep Niyaz, sağlık durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu.


"SAMSUNSPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA"
Recep Niyaz, yeni sezona hazırlıklarını sürdürdükleri tesislerde soruları cevapladı. Genç futbolcu, Fenerbahçe gibi büyük bir camiadan başka büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Kıyaslamaya gerek yok. Sonuçta buradayım, alışmak zorundasınız. Alıştım da sıkıntı yaşamadım. Sezon başı kampına geç katıldığım için biraz eksiklerim var. Buraya geldiğimde başkanımla, hocamla konuştuk. Bana o özgüveni verdiler. Şu an her şey çok güzel gidiyor. Sezon başladıktan sonra her şey çok güzel olacak. Ben bu sene lige damga vuracağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. Samsunspor'un geçen sene Spor Toto Süper Lig'in kapısından döndüğünü hatırlatan Recep Niyaz, "Özellikle büyük camialar için her sene seviye biraz artmak zorunda. Geçen sene burası final kapısını gördü. Hedef biraz daha üzerine çıkmak. Bu eşik atlama da Süper Lig oluyor. İnşallah bu yıl da hedefimiz Süper Lig. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. Bizde o güç var. Geçen yıl o final kapısından dönüldü. Bu yıl o kapı açılacak." ifadelerini kullandı. Recep, takımın oldukça hırslı göründüğü yönündeki soruya, "Takımda bir hırs var tabii. Geçen sene sonuna kadar gelmişken emekler boşa gidiyor. Bunun verdiği bir hırs var. Geçen senenin gerisinde kalma tedirginliği de var; ama bu yıl daha güzel olacak diye düşünüyorum." cevabını verdi. 23'te

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.