"ŞEHRİMİZDE EKONOMİK DEĞERLER ARTIYOR"

"ŞEHRİMİZDE EKONOMİK DEĞERLER ARTIYOR"
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Her geçen gün değişen ve gelişen şehrimizde ekonomik değerler yükselmeye devam ediyor."dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Uzman Cerrahi Aletler Genel Müdürü Nadir Seyhan'ın düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Düzenlenen kahvaltı programına İlkadım Belediye Başkanı ve Uzman Cerrahi Aletler Genel Müdürü Nadir Seyhan'ın yanı sıra İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Belediyesi kurucu başkanı Ahmet Okuyucu katıldı.

Samsun'un günden güne geliştiğini ve değişmesinin yanında ekonomik değerlerinin yükseldiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Uzman Cerrahi Aletler Genel Müdürü Nadir Seyhan'a düzenlemiş olduğu kahvaltı programında ötürü teşekkür ederim. Böylesi büyük bir fabrikaların Samsun'da faaliyet göstermeleri bizleri gururlandırıyor. Buradan görüyoruz ki Samsun'da dünyaya açılan kapılardan bir tanesi de burası. Her geçen gün değişen ve gelişen Samsun şehrimizde ekonomik değerler yükselmeye devam ediyor. Samsun'da yapımı gerçekleştirilen tıbbı aletlerin diğer ülkeler ihracat edilmesi Samsun ekonomisine katkı ve can vermektedir. Samsun'da birden çok bu işi yapan büyük şirketlerimiz var bu nedenle hepsine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün bu kahvaltıyı düzenleyen ve bizleri davet eden Uzman Cerrahi Aletler Genel Müdürü Nadir Seyhan Beye de teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Kahvaltı programının ardından Uzman Tıbbı Aletler fabrikasını gezerek inceleme fırsatı bulan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok çalışanlar ve sorumlular sohbet ederek yapım hakkında bilgi aldı. Erdoğan Tok

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum