MERKEZ PARTİSİNE Mİ GEÇECEK?

MERKEZ PARTİSİNE Mİ GEÇECEK?
Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu için görevinden alındığı belirtilen eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç kişisel web adresini değiştirdi.

Yeni adreste AK Parti ismini kullanmadığı gözlenen Kılıç'ın Gülen hareketinin siyasi oluşumu Merkez Partiye geçeceği konuşuluyor.

17 AĞUSTOS'TA KALEMİ KIRILDI

Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu için 17 Aralık operasyonunun ardından Bakanlık görevinden alınan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç www.suatkilic.com.tr isimli kişisel web sayfasında değişikliğe giderken, yeni site de AK Parti ismini kullanmadı. Bakan'ın bu tercihi Başbakan Erdoğan ve AK partiye kızgınlığının bir göstergesi olduğu konuşulurken, Fethullah Gülen şiirini bilmediği için öğrencilere fırça atan Kılıç'ın siyasi hedeflerinin farklı olduğu belirtiliyor.

MERKEZ PARTİSİNE Mİ GEÇECEK?

Fethullah Gülen cemaatinin kurdurduğu belirtilen Merkez Partisi yetkililerinin Suat Kılıç'la yakın temas halinde oldukları ve 3 dönem şartından dolayı 2015 Genel seçimlerinde Ak Partide ki siyaset hayatı sonlanacak Kılıç'a Merkez partisinden ilk sırada milletvekilliği sözü verdikleri belirtiliyor. Kılıç'ın Merkez Partisinde siyaset yapmayı hedeflediği iddia edildi. Samsunozelhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum