DAVUL ZURNALI AÇILIŞ

DAVUL ZURNALI AÇILIŞ
Bir süre önce faaliyete geçen ve başkanlığını Samsun Kahveciler Odası Başkanı Mustafa Kara'nın yaptığı Samsun S.S. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi'nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine Samsun Sinop İlleri Kooperatifler Bölge birliği ve eski Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Samsun ESOB Başkanı Eyüp Güler, 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, çok sayıda oda başkanı , kooperatif üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Samsun S.S. Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı va Samsun ESOB Disiplin Kurulu Başkanı Muatafa Kara ," Açılışını resmi olarak yaptığımız kooperatifimiz ile üyelerimize en ucuz ve cazip kerdiyi sağlayarak i,şlerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bu gelime aynı zamanda Samsun esnafının ve ekonomisinin de gelişmesi olacaktır. Ben bu törene katılan Metin Genççakır, Hacı Eyüp Güler'e Adnan Konaş'a oda başkanı ve üyelerimize teşekkür ediyorum." ded.

Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde kurban kesildi ve dualarla kooperatifin kurdelası kesildi.,Kooperatif Başkanı Mustafa Kara, Samsun ESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun Sinop İlleri Kooperatifler Bölge birliği ve eski Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır ve hizmeti geçenlere plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.