PKK'dan 'uyuşturucu operasyonu' iddiası!

PKK'dan 'uyuşturucu operasyonu' iddiası!
TERÖR örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan ve kendilerini 'Asayiş birimi' olarak adlandıran Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H),

Sosyal paylaşım sitelerinde yayınladıkları fotoğraflarla Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde uyuşturucu operasyonu düzenlediğini iddia etti.
YDG-H'liler Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde dün gece Melik Ahmet ve Gazi Caddeleri üzerinde uyuşturucu operasyonu düzenlediğini iddia etti. YDG-H'liler sosyal paylaşım sitelerine koydukları operasyona ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda, yüzleri kapalı kişilerin ellerinde tabanca ve sopalar bulunduğu görüldü. Fotoğraflarda, bir işyerinin ateşe verildiği, sokaktaki bazı kişileri silah tehdidi ile sıraya dizildiği ve torbacılık yaptığı iddia edilen bir kişinin de dövüldüğü görüldü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu bölgede kendilerine yangın olduğuna dair ihbar gelmediğini bildirdi.

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı PKK'nın gençlik yapılanması olan ve kendilerini 'Asayiş birimi' olarak adlandıran Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'nin (YDG-H), merkez Sur İlçesi'nde uyuşturucu operasyonu yaptığı iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılık, olayla ilgili fotoğraf ve görüntüleri incelemeye alarak, şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.