Milletvekili Demir, Ayvacıklılara teşekkür etti

Milletvekili Demir, Ayvacıklılara teşekkür etti
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri destekten dolayı Ayvacıklılara teşekkür etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık ilçesinde bazı programlara katıldı. 10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ayvacık'tan yüzde 86'ya yakın oy çıktığını ifade eden Demir, vatandaşlara teşekkür etti.

İNŞAATTA İNCELEMELERDE BULUNDU
Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, ilk olarak Ayvacık ilçesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Müteahhitten bilgiler alan Demir, devam eden çalışmaları yerinde gördü. Demir daha sonra eşiyle birlikte, Ayvacık İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Yürük'ün oğlunun düğün törenine katıldı. Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca'nın da katıldığı düğünde genç çifte mutluluklar diledi.

YÜZDE 86 OY TEŞEKKÜRÜ
Burada bir konuşma yapan Milletvekili Demir, geçtiğimiz hafta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkati çekerek, "Bugün mutlu bir güne ortak olmak için buradayız. Bunun öncesinde siz Ayvacıklılara Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için girdiği yarışta verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Cumhuriyet tarihimizde ilk kez gerçekleşen halk oyu ile cumhurbaşkanlığı seçiminde buradan yüzde 86'ya yakın bir oy çıktığını gördük, bunun için herkesi kutluyorum" dedi.

Milletvekili Demir, genç çifte de mutluluklar dileyerek, hayırlı nesiller yetiştirmesi temennisinde bulundu. Daha sonra Milletvekili Demir, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile birlikte evlilik cüzdanını takdim etti. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.