SAMSUNSPOR KALDIĞI YERDEN...

SAMSUNSPOR KALDIĞI YERDEN...
Samsunspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin bitti. Futbolcular 2 günlük iznin ardından dün Nuri Asan Tesislerin'de toplandı.

ALTIN BEYİN YIKIYOR
Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları kaldığı yerden devam etti. Kırmızı beyazlılar dün akşam saat 19.00'da ilk idmanını gerçekleştirdi. Futbolcuların tümünün hazır bulunduğu idman öncesi Teknik Direktör Erhan Altın orta alanda kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ise Kırmızı beyazlı oyuncular guruplar halinde yaklaşık 1 saat süren düz koşu yaptı. İdmanı Samsunspor Başkan vekili Mehmet Bank ve eski futbol şube sorumlusu İbrahim İnan'da izledi.

ARTIK DURMAK YOK
Öte yandan Kırmızı beyazlılar bugün sabah 10.30'da ve akşam 18.00'da iki idman yapacak. Teknik Direktör Erhan Altın, maç haftasına girdiklerini belirterek,"Artık durmak yok. Lige en iyi şekilde hazırlanacağız ve Samsunspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bunun içinde Giresunspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanarak lige iyi bir başlanğıç yapacağız" diye konuştu. Bu arada, Recep Niyaz takımdan ayrı salonda çalıştı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.