PARALEL YAPI AÇIKLAMASI YOK!

PARALEL YAPI AÇIKLAMASI YOK!
Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti'nin üst üste 9 seçim kazandığını, muhalefetin ise 9 yenilgi yaşadığını belirtirken, Muhalefete yüklenen Kılıç'ın, Paralel yapı hakkında neden bir şey demediği ise bilinmiyor.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ
Samsun'da yayın yapan yerel bir gazetenin haberine göre Eski Bakan Kılıç muhalefeti eleştirerek "AK Parti üst üste 9 seçim kazanmış bir partidir. Bu tabloya göre muhalefet de üst üste 9 seçim kaybetmiş oluyor. AK Parti'nin başarıya doymadığı bu süreçte muhalefet ise yenilgiye doymuyor. AK Parti'de şimdi genel seçimlerin hazırlıkları başladı. Muhalefetin hali ise ortadır" dedi.


NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR!
Cemaate yakın olduğu için görevinden alındığı iddia edilen Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş 12. Cumhurbaşkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli gündeminde olan ve konu hakkında konuşmayan bakan ve milletvekillerini de sert sözlerle eleştirdiği Paralel Yapı hakkında şimdiye kadar neden herhangi bir açıklama yapmadığı merak ediliyor.


"PARALEL YAPI” UYARISI
Başbakan Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Paralel Yapı'yı tekrar gündemine alarak, "herkesi şantajla diz çöktürmek istediler. Her tarafı dinlediler. Hizmet dediler, fedakarlık dediler, saf temiz bir kitleyi hem maddi hem manevi iliklerine kadar sömürdüler. Oradan devşirdikleri gücü ülkenin aleyhine kullanmak istediler. Üzerimize mertçe gelmediler. Sinsice, gizlice, gözetleyerek, izleyerek, montajlar yaparken kaydederek yani en alçakça metodlarla bizi sindirmek istediler" demişti.

'GÖZÜM ARKADA KALMAYACAK'
Yeni gelecek genel başkanında mücadele edeceği konusunda gözünün arkada kalmayacağını belirten Başbakan Erdoğan "Gözümün arkada kalmayacağını biliyorum. AK Parti'nin ve hükümetin ihanete boyun eğmeyeceğini, müsamaha göstermeyeceğini biliyor, bunu gönül rahatlığı içerisinde söylüyorum. Bu ihanete boyun eğmek, 91 yıl önce kapımızda bekleyen manda ve himayeye boyun eğmektir. Kim bunların arkasına takılırsa, milletin iradesi karşısında hezimete uğrar" ifadelerini kullanmıştı. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum