SAMSUNSPOR'DA BARIŞ BİLMECESİ

SAMSUNSPOR'DA BARIŞ BİLMECESİ
Yeni sezon öncesi Kırmızı beyazlı Yönetim Trabzonspor'dan orta saha oyuncusu Barış Memiş'i kadrosuna katıp katmayacağı şimdiden merak konusu olurken Samsunspor'lu taraftarlar bu transfere pek sıcak bakmıyor.

TRANSFER YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ
Samsunspor'da Barış Memiş transferi bir türlü netlik kazanmıyor. Kırmızı beyazlıların yeni sezon'da kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Barış Memiş'in transferi adeta yılan hikayesine döndü. Bir kaç gün öncei oyuncu ile prenstipte anlaşma sağlayan Samsunspor Yönetimi bu futbolcu ile halen masaya oturmaması şaşkınlık yarattı.

TARAFTARLAR'DAN BÜYÜK TEPKİ
Öte yandan genç oyuncunun geçen sezon oynana Samsunspor-1461 Trabzon karşılaşması öncesi kendi kişisel hesabından yaptığı paylaşımlar ise Kırmızı beyazlı taraftarların büyük tepkilerine neden olmuştu. Bu nedenle Samsunspor'a gönül veren taraftarlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla transferin gerçekleşmesi halinde büyük tepki gösterecekleri belirtiler.

KİŞİSEL HESABINDAN BİLGİ VERDİ
Barış Memiş ise sosyal medyadaki kişisel hesabın yaptığı paylaşımlarında ise şu sözlere yer verdi,"Benim ağzımdan anlaştığım takımı duymadıktan sonra hiçbir habere inanmayın lütfen . Evet görüşme yaptık ancak Samsunspor ile anlaştığım doğru değil. Önümüzdeki günlerde durumum netlik kazanacak." Gelişmeler sonrası Samsunspor Yönetimin bu transferde nasıl bir adım atacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.