PİAZZA AVM ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ OLDU

PİAZZA AVM ZİYARETÇİLERİN GÖZDESİ OLDU
Karadeniz bölgesinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2013 yılında kapılarını açan Samsun Piazza AVM Samsun ve bölge halkının gözdesi oldu.

Bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası büyük markalarla kaliteli bir alışveriş sunmanın yanında, sosyal yaşam merkezi konseptiyle öne çıkan, birbirinden ilginç sosyal aktivitelere, kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atan Piazza, Samsun'un yanı sıra; Ordu, Sinop, Amasya, Tokat, Çorum'dan gelen misafirlerini de ağırlıyor. Ziyaretçi sayısını her geçen gün arttıran Samsun Piazza, bugüne dek 20 milyona yakın kişiyi ağırladı.
Mart 2013 tarihinde önemli bir yatırımla, alışveriş ve yaşam merkezi olarak açılan Piazza AVM Samsun'un sosyal hayattaki popülaritesini arttırmanın yanı sıra, şehrin çağdaş bir alışveriş merkeziyle bölgeye de ekonomik ve kültürel olanaklar sunmasını sağladı. Yaklaşık 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası mağazaları, dünya ve Türk damak tadına hitap eden fast food işletmeleri, süper marketi, 3 boyutlu sinema salonları ve aktiviteleriyle Piazza, keyifli ve güvenli bir ortamda alışveriş imkânı sunuyor.
Piazza hem yaşam hem de eğlence alanı olarak alışverişi keyifli kılacak çalışmalar da gerçekleştiriyor. İmza günleri, söyleşiler, çekilişler, şenlikler, şiir dinletileri, şovlar gibi birçok etkinlik yapıyor.
Samsun Piazza, ziyaretçilerine avm sektöründe hizmet vermenin ötesine geçerek 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede onlarla arasında güçlü bir bağ oluşturmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.