HER ŞEY YOLUNDA

HER ŞEY YOLUNDA
Samsunspor'un tecrübeli oyunuların Ahmet Burak Solakel yeni sezon öncesi umutlu konuştu.

Özellikle Erzurum kampının kendileri için son derece olumlu geçtiğini belirten başarılı futbolcu,"Takım olarak Erzurum kampını en iyi şekilde tamamladık ve olumlu bir hava yakaladık" dedi.


OLUMLU BİR HAVA YAKALADIK
Kırmızı beyazlıların tecrübeli futbolcularından Ahmet Burak Solakel yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Özellikle Erzurum kampının kendileri için son derece verimli ğeçtiğini belirten başarılı sol bek oyuncusu Solakel,"Takım olarak Erzurum kampını en iyi şekilde değerlendirdik ve burada olumlu bir havaya yakaldık. Yeni sezon'da bu olumlu havayı en iyi şekilde değerlendirip lige iyi bir başlanğıç yapmak istiyoruz" dedi.



İLK MAÇ'DA AVANTAJ BİZDEN YANA
Giresunspor'u mağlup ederek lige iyi bir başlanğıç yapmak istediklerini dile getiren Samsunspor'un başarılı savunma oyuncusu Ahmet Burak Solakel,"Sezonun ilk maçını sahamızda oynayacağımız için avantaj bizden yana olacak. Taraftar desteğimizide arkamıza alıp ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Umarım yeni sezon'da her şey istediğimiz gibi olur ve Samsunspor'u şampiyonluğa ulaştırırız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.