Halit Doğan'ın Kutlama mesajı

Halit Doğan'ın Kutlama mesajı
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Av. Halit Doğan 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 13. kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Doğan mesajında şu sözlere yer verdi : “ 14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın “Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek başlattığı siyasi mücadelede 13 yılı, yaklaşık 12 yılı iktidarda olmak üzere geride bıraktık.

13 yıldır sizlerden aldığımız yetkiyle, sizlerin desteği ve hayır dualarınızla, Türkiye'ye büyük eserler, büyük hizmetler kazandırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Allah'a hamd olsun Türkiye 13 yıl içinde çok önemli mesafeler kat etti ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de sizlerle birlikte, sizlerden aldığı güç ile emin adımlarla ilerliyoruz.

10 Ağustos Pazar günü yapılan seçimde halkın iradesini ortaya koyarak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi ile AK Parti olarak bir başarıya daha imza attıklarını vurgulayan Başkan Doğan, "Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza, şükranlarımı iletiyor, tüm Samsunlu ve Çarşambalı hemşerilerime selam ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi. EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.