'KÖRLER SAĞIRLAR...'

'KÖRLER SAĞIRLAR...'
Samsun'un Atakum İlçe Kaymakamı Ali Bakoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı ziyarette Oda Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'na övgüler yağdırması kamuoyunu şaşırttı.

KAYMAKAMDAN TSO'YA ÖVGÜ
Ziyaretinde TSO'dan övgüyle bahseden Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, "Sizler kentin en büyük gücünü oluşturan sivil toplum örgütünün temsilcilerisiniz. Sizler her zaman, hangi dönemde olursa olsun ekonominin, ticaretin, kalkınmanın hep bel kemiği, çimentosu oldunuz. Ülkemizin gelişmesi için taş üstüne taş koyanın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz" dedi. TSO'ya övgüler yağdıran Kaymakam Bakoğlu'nunda hangi başarılara imza attığı bilinmiyor.

BAYRAK MOLOZLARIN ÜZERİNDE
Daha önce Atakum Kaymakamlık inşaatında molozların üzerinin Türk Bayrağı ile örtülmesi üzerine, DENGE Gazetesi'nin bilgi vermek için aradığı Kaymakam Bakoğlu 'siz haberinizi yapın, konu bizi ilgilendirmez' diyerek cevap vermesi tepki ile karşılanmıştı. ANAP döneminde Çarşamba İlçe Kaymakamı olan Ali Bakoğlu'nun, görev yaptığı süre zarfında İlçe genelinde somut bir çalışma örneği gösteremedeği kamuoyu tarafından biliniyor.

'KÖRLERLE SAĞIRLAR'
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Atakum Kaymakam Ali Bakoğlu'nun, hangi başarıları yaptıkları bilinmemesine rağmen, ziyarette birbirlerine övgüler yağdırması manidar bulundu. Ziyarette yapılan övgüler şaşkınlıkla karşılanırken, somut başarıları bulunmayan Murzioğlu ve Bakoğlu'nun bir araya gelmesi kamuoyunda 'körlerle sağırlar birbirini ağırlar' şeklinde yorumlandı. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.