KÜÇÜKLERİN ATÖLYESİNDE BÜYÜK İŞLER

KÜÇÜKLERİN ATÖLYESİNDE BÜYÜK İŞLER
Samsun Piazza'da hafta sonu eğlence var.

Hesaplı ve kaliteli alışverişin yanı sıra, dünyanın tatlarını ve eğlencesini de ziyaretçilerine sunan Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ağustos ayı boyunca minik konukları için eğlenceli ve eğitici birçok aktivite hazırladı. Böylece Anne-babalar, seçkin markalardan gönüllerince alışveriş yaparken, çocuklar da kendileri için hazırlanan atölyelerin güvenli ortamında yaratıcılıklarını sergileyecekler. Zihinsel, fiziksel ve psikolojik gelişimlerine uygun aktivitelerle miniklerin el becerilerini geliştirmeyi ve sosyalleşmelerini amaçlayan atölyede, çocuklar aynı zamanda eğlenerek öğrenmenin tadını çıkaracaklar.
Çim adamdan, penguen yapımına…
Piazza'nın Çocuk Atölyesi'nde hafta sonları düzenlenen eğlenceli etkinlikler miniklerin buluşma noktası olacak. 16 Ağustos'ta Keçe Atölyesi'nde, 17 Ağustos'ta ise Rüzgar Gülü Atölyesi'nde çocuklar, hem el becerilerini geliştirme imkanı bulacak hem de gönüllerince eğlenecekler.
Buzulların Sevimli Kahramanları
Çocuklar, 23 Ağustos'ta Çerçeve Yapım Atölyesi'nde çerçeve yapmayı öğrenirken bir sonraki gün ise Pamuk'tan Penguen Yapım Atölyesi'nde buzulların sevimli kahramanlarına kendi elleriyle hayat verecekler. 30 Ağustos'ta boyama etkinliğinde renklerin sürprizlerle dolu dünyasına dalacak olan küçükler, 31 Ağustos'ta ise Kalem Kutusu Yapım Atölyesi'nde yapacakları kalem kutularıyla okul öncesi ilk hediyelerini kendileri hazırlamış olacak. Minikler bu etkinliklerle hem yeteneklerini ve becerilerini geliştirecek hem de yaşıtlarıyla neşeli anılar yaşayacak. Saat 15.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek etkinliklere tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.