ERZURUM KAMP NEŞELİ BİTTİ...

ERZURUM KAMP NEŞELİ BİTTİ...
Samsunspor'un Erzurum Palandöken'de sürdürdüğü sezon hazırlık kampı sona erdi. Kırmızı beyazlılar son oynanan karşıyaka maçı sonrası yemek sonrası gönüllerince eğlendiler.

FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE
Samsunspor'da Erzurum kampı sona erdi. Karşıyaka ile kupada karşılaşan ve Adiloviç'in golüyle maçı 1-0 kazanan Kırmızı beyazlılar akşam otelin restorantında yemek yedi. Yemek sonrasında ise Murat ve Burhan'ın söylediği şarkılar, Doğan'ın Sakarya şiiri büyük lkış aldı. Daha sonra Samsunspor'lu futbolcular ve personeller Murat'ın çaldığı oyun havaları eşliğinde pisten inmediler.

ERHAN ALTIN UMUTLU KONUŞTU
Umar'ın yöresine has oyunu ise herkesten büyük alkış aldı. Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, neşeli ve yararlı bir kamp geçirdiklerini belirterek,"Bize bu imkanı sağlayan yönetimimize ve kamkp süresince herşeyini ortaya koyup disiplini elden bırakmayan, Samsunspor'a yakışır davranışlar içinde bulunan ekibime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. İnşallan bu birlekteliğimiz lige de yansır" diye konuştu.

SAMSUNSPOR'DA DURMAK YOK
Kırmızı beyazlılar dün sabah ise son idmanını yaparak, karayoluyla Samsun'a hareket etti. Nuri Asan Tesisleri'nde ayın 15'ine kadar idman yapacak olan Kırmızı beyazlı kafileye 2 gün izin verilecek ve ardından ligin ilk maçı olan Giresunspor karşılaşması hazırlıkları başlayacak. Öte yandan Samsunspor'lu taraftarlar Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşecek yeni sezon çalışmalarına yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum