VERGİDE YUMBUL DÖNEMİ

VERGİDE YUMBUL DÖNEMİ
22 Temmuz kararnamesi ile yeni görevlerine atanan maliyeciler, yapılan devir teslim töreni ile gördevlerine başlıyor.

15 Yıldır Samsun Vergi Dairesi başkanliği görevini vekaleten sürdüren Nazmi Erol, yapılan devir teslim töreni ile yerini 21 yıl Trabzon'da görev yapan Zeki Yumbul'a teslim etti.

"ASLOLAN HİZMET"
Samsun Vergi Dairesi'nin, 560 çalışanı ve 63 bin mükellefi ile Samsun ve Türk ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getiren Nezmi Erol, 15 yıllık meslek hayatında halka hizmetin Hak'ka hizmet dusturu ile çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti. Erol,"Makam ve mevkiler gelip geçici yerler. Belli bir seviyede aldığımız hizmet çıtasını daha yukarılara taşımaya çalıştık. Hizmet bayrağını göreve tevdi edilen Zeki Yumbul arkadaşımıza devrediyorum. Zeki beyde bayrağı en üst seviyelere taşıyacağından kuşkum yok. Görevinde başarılar diliyorum" dedi.

"MALİYE ÇALIŞANI OLARAK GURUR DUYUYORUM"
"Maliye çalışanı olarak her zaman gurur duyduğum Samsun'da hizmetlerimize devam edeceğim" diyen 21 yıllık maliyeci çiceği burnunda Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Samsun'u yakinen tanıdığını, ekip olarak hizmetlerine yenileri ekleyerek devam edeceğini söyledi.

PLAKET VERDİ
Samsun eski Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi'ninde katıldığı devir teslim töreninde Zeki Yumbul, meslektaşı Nazmi Erol'a plaket tadim etti. 15 Yıldır Samsun Vergi Dairesi Başkanlığını yürüten Nazmi Erol, 22 Temmuz Resmi gazetede yayınlanan kararname ile Hatay Vergi dairesine başkanlığına asaleten atandı. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.