KUPAYA GALİBİYETLE VEDA ETTİK 1-0

KUPAYA GALİBİYETLE VEDA ETTİK 1-0
Samsunspor, Erzurum Kupası'nın son maçında Karşıyaka'yı 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada galibiyeti getiren golü ise Eldin Adiloviç kaydetti.

ADİLOVİÇ'TEN ENFES GOL
Samsunspor Erzurum Kampının son hazırlık karşılaşmasında Karşıyaka ile oynadı. Maçın ilk yarısında rakibine oranla daha üstün oynayan taraf Kırmızı beyazlılar'dı. Samsunspor karşılaşmanın ilk dakikalarında Tuna ve Adiloviç'in yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Ancak maçın 21. dakikasında ceza alanına gelen ortaya iyi yükselen Kırmızı beyazlıların yıldız futbolcusu Adiloviç kafayla topa ağlara gönderdi.

GENÇLER GÜCÜNÜ GÖSTERDİ
Bu gol ilk yarınında skoru oldu ve Samsunspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısına ise yine diğer maçlarda olduğu gibi teknik direktör Erhan Altın genç ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü. İkinci yarıda üstün oynayan taraf Samsunspor'du. Ancak bir birinden telikeli ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşma 1-0 Samsunspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. NİYAZİ ÖNDAŞ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.