BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEĞİZ

BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEĞİZ
Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın yeni sezon'da Kırmızı beyazlı taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerinin farkında olduklarını belirterek tüm beklentilere karşılık vermekiçin ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

ALTIN UMUTLU KONUŞTU
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Yeni sezonda taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerini söyleyen deneyimli Teknik adam Altın,"Özellikle ikinci etap kampımızda Teknik ve Taktik çalışmalarımıza daha çok önem verdik ve hazırlıklarımızı bu yönde değerlendirdik. Yeni sezon'da güzel futbol oynayan bir takım olmak için futbolcularımız ile en iyi şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.


"TURNUVA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR"
Erzurum Kupasının kendileri açısından büyük bir önem taşıdığını vurğulayan Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Bu kupada takımımızın eksilerini ve artılarını en iyi şekilde göreceğiz. Yeni sezon öncesi sahne alacağımız bu organizasyon bizler için büyük bir önem taşıyor. Özellikle futbolcularımızın son durumlarını görmek ve transfer konusunda son kararımızı vermek açısından bu turnuva bizim için önemli. Takımımıza takviye edeceğimiz arkadaşlarımız var ve bunlar içinde çalışmlarımızı tüm hızıyla sürdüyoruz." diye konuştu.


"HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR"
Yeni sezon öncesi takımdaki olumlu havayı lig maçlarınada yansıtacaklarını belirten başarılı Antrenör Altın,"Yeni transfelerimizin takımımıza kısa sürede uyum sağladı ve bu durum bizi gerçekten memnun etti. Takımdaki arkadaşlık ortamı futbolcularımızın daha verimli olmalarını sağlıyor. Bizler'de takımımızdaki olumlu havayı lig maçlarına yanstımak ve karşılaşmalardan istediğimiz sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımızın futbol adınan hem neticleri hemde beklentileri karşılayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.