YA ESKİ TÜRKİYE YA YENİ TÜRKİYE

YA ESKİ TÜRKİYE YA YENİ TÜRKİYE
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak yaşanan süreçte tüm çalışmaları tamamladık, bundan sonra söz ve karar milletindir" dedi.

'ÇALIŞMALARIMIZ TAMAM'
AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş bu pazar yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları tamamladıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın 5 Temmuz'da Samsun'dan startını verdiği mitinglerini il il gezerek tamamladığını söyleyen Köktaş " Biz Samsun teşkilatları olarak üzerimize düşen görevi gayretli bir şekilde yaparak ilçe - ilçe, mahalle - mahalle yaptığımız esnaf ziyaretleri, açık hava mitingleri ve sandık eğitim toplantıları gibi çeşitli programlarla gerçekleştirerek 10 Ağustos'a hazır bir şekilde giriyoruz" dedi.

'ESKİ-YENİ TÜRKİYE'
Başkan Köktaş " 10 Ağustos'ta aziz milletimizin önüne giden sandıklarda iki seçenek olacak.Ya eski Türkiye ya Yeni Türkiye. Milletimiz bunun kararını verecek. Bir yanda eski Türkiye, bir yanda Yeni Türkiye. Bir yanda vesayet, bir yanda milli irade. Bir yanda statüko, bir yanda değişim. Bir yanda kaos ve kriz, bir yanda güven ve istikrar. Bir yanda millete tepeden bakanlar, bir yanda millete hizmet edenler. Kısacası bir yanda vesayetin, statükonun bekçileri, bir yanda milletin adamı. İşte aziz milletimiz bu önemli kararın tercihi yapacak" dedi. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum