Çarşambaspor sezona hazır !

Çarşambaspor sezona hazır !
Yeni sezon öncesi Çaraşmabaspor'da tüm iç ve dış transferlerini perşembe günü bitirildi.

Yeşil beyazlıların yeni Başkanı Engin Yıldırım bütün sıkıntıların aşıldığını ve taraftarımızın gönlünün rahat olmasını söyledi.



TOP TARKAN HOCAMIZ'DA
Çarşambaspor yeni sezon öncesi gövde göstersi ise hazırlıklarını sonlandırdı. Yeşil beyazlıların yeni Başkanı Engin Yıldırım yaptığı açıklamada,"Grubumuzda bizden iyi ekip kurulmadığını ve futbolcularımızın bu lige değil profosyenel lige layık olduğunu belirtti. Biz işimizi artık bitirdik top Tarkan hocamız ve ekibi futbolcularımız ve taraftarımızda"dedi.

TARAFTARLARIMIZI MAHÇUP ETMEYECEĞİZ
Başkan Yıldırım öyle devam etti;" Ay sonunda Bolu'da kamp yapacak olan takımımız lige hazır olacak. Yönetim, Hocalar, Futbolcular ve Taraftarla bir bütün olup bu kulübü hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu kadar uzun zamandır bekleyen taraftarımızın ümitlerini boşa çıkarmadığımızı düşünüyor ve büyük Çarşambaspor taraftarının her zaman takımımıza desteklerini bekliyoruz.


BAŞKAN DÜNDAR'A TEŞEKKÜR
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a da desteklerinden dolayı teşekkür eden Yeşil beyazlıların Başkanı Yıldırım,"Bu güzel görevde bizi yanlız bırakmayıp ve her türlü desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Hüseyin Dündar'a şahsım ve Yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç biliriz. 90 yıllık tarihinde Çarşambaspor başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış bütün çarşambaspora gönül vermiş dostlarımıza çok teşekkür eder,saygı ve sevgilerimizi sunarız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum