AN ÇAĞATAY KILIÇ, SESOB YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

AN ÇAĞATAY KILIÇ, SESOB YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ
"Biz 77 milyonun hizmetinde olan, 780 bin kilometre kareyle vatan toprağına hizmet götürmek için gece gündüz durmadan çalışan bir ekip olarak hareket ediyoruz.

Seçimle birlikte artık bizim için yeni bir kulvarla yeni hizmetler başlıyor."
- SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler:
"Bizim için istikrar önemli. İstikrarın, bozulmaması için de Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz Recep Tayyip Erdoğan diyoruz."
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,”Samsun'un Başbakanımızın gönlünde özel bir yeri var. Cumhurbaşkanlığı kampanyasına Samsun'dan başladı. Ümit ediyoruz ki 10 Ağustos'ta da mutlu sona ulaşacağız. Seçimle birlikte artık bizim için yeni bir kulvarla yeni hizmetler başlıyor" dedi.
Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Samsun esnafının genel durumuna ilişkin bilgi veren Bakan Çağatay Kılıç, SESOB üyelerine çalışmalarına destek vereceğini aktardı.
Bakan Çağatay Kılıç, “Her esnaf her sanatkar aynı zamanda bir girişimcidir. Ekonomiye, sosyal hayata ve aynı zamanda ülkenin gelişimine çok ciddi katkıda bulunuyorlar. Umut ediyoruz ki, bütün size bağlı çalışanlar, modern teknolojinin de imkanlarından faydalanarak, görülmesi gereken zorunlu hizmetler noktasında daha rahat bir çalışma içerisinde olurlar” dedi.
"Hedeflerimiz var"
Türkiye'de yeni bir seçime doğru ilerlediklerini belirten Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:
"Ümit ediyoruz ki Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü ilk turda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilecektir. Son 12 yıldır ülkemizde istikrarı huzuru ve gelişmeyi sağlamış olan bu iktidar yolculuğunda, gemiyi doğru yolda götüren Genel Başkanımız ve Başbakanımız bundan sonra Cumhurbaşkanı olarak yeni atılımlara imza atacak. Hedeflerimizin arasında 2023 Cumhuriyetimizin 100. Yılı, 2053 ve 207 1 hedefleri var. Bu hedeflere ulaşılabilmesi için hepimizin hep beraber çalışması gerekiyor. Bize de yöneticiler olarak sizlerin önünü açmamız konusunda görevler düşüyor."
"Bakanlığımızda kısa zamanda önemli işlere imza attık"
Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye'nin her geçen gün daha da gelişmesinde ve geleceğe yönelik emin adımlar atmasında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın önemli görevler üstlendiğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bakanlığımız, Türkiye'nin sportif açıdan mevcut durumunun iyileştirilmesi ve geleceğe daha güzel bir şekilde ulaşmasına yönelik adımların yanı sıra özellikle gençlerimizle ilgili de çok büyük projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Her zaman vurguladığım bir şey var; genç nüfusumuzun artık nüfuz eden bir yapıya kavuşması lazım. Bunun için her alanda çok büyük işlere imza attık. 2000'li yıllara sadece 1.387 tesisle merhaba diyen Türkiye, son 12 yılda 1096 tesise daha kavuştu. Şuan ülke genelinde bine yakın yeni tesisin çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyoruz.
Daha önce öğrencilere verdiği hizmetler maalesef içler acısı olan Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda başlattığımız hamlelerle ülkemizin 81 ilinde hizmet veren 5 yıldızlı otel konforunda yurtları hizmete açtık. Gençlerimiz için de diğer tüm alanlarda olduğu gibi çok önemli projeleri hayata geçirdik. 690 bin üyemizin bulunduğu 183 Gençlik Merkezi'ni Türkiye'nin yarınları için hizmete açtık. Şuan 95 Gençlik Merkezimizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Bunların yanı sıra düzenlediğimiz sosyal ve kültürel projelerle yüz binlerce öğrencimize vizyon kazandıracak icraatları hayata geçirdik. Tüm bunları daha güçlü, daha dinamik, daha müreffeh bir Türkiye için yaptık. Ancak her zaman söylediğimiz bir şey var; bizim için durmak yok, yola devam. Bu projelerin çok daha büyüklerini, yorulmadan, yılmadan gençlerimiz için, ülkemiz için hayata geçirmeye devam edeceğiz."

"10 Ağustos'da mutlu son"
Başbakana olan desteğinizi daha önce de ilan ettiğiniz gibi başbakanımıza söyleyeceğim. Samsun'un Başbakanımızın gönlünde özel bir yeri var. AK Parti Genel Başkanı olarak yolculuğuna başladığında Samsun'da çok önemli bir miting yapılmıştı. 5 Temmuz günü Cumhurbaşkanlığı kampanyası için Başbakanımız yine Samsun'dan başladı ve böyle çıktık bu yola. Ümit ediyoruz ki 10 Ağustos'da mutlu sona ulaşacağız. Bizim için seçim, seçim akşamı biter. Biz 77 milyonun hizmetinde olan, 780 bin kilometre kareyle vatan toprağına hizmet götürmek için gece gündüz durmadan çalışan bir ekip olarak hareket ediyoruz. Seçimle birlikte artık bizim için yeni bir kulvarla yeni hizmetler başlıyor.”
"Üstümüze düşeni yaparız"
Samsunlu esnafın yaptığı çalışmaları takip ettiğini söyleyen Bakan Çağatay Kılıç, “Sizin yapacağınız çalışmalara her zaman destek veririz. Daha uygun şartlar altında hizmet edebileceğiniz binanın bulunması noktasında biz de üstümüze düşeni tabi ki yaparız. Bu konuda beraberce çalışır bunu çözeriz diye düşünüyorum. İçerisinde yapılan hizmet kadar binanın fiziki yapısı, düzgünlüğü de önemli” ifadelerini kullandı.
"İstikrar bozulmasın"
SESOB'a kayıtlı 100 bin üyelerinin olduğunu fakat 50 bininin faal durumda olduğunu ifade eden SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler de yeni hizmet için kolları sıvadıklarını dile getirerek, “En büyük problemimiz hizmet binamızın şehir dışında olması.. Bizim için istikrar önemli. Dükkanlarımızın kapatıldığı söyleniyor ama 10 tane dükkan kapanıyorsa 300 tane dükkan açılıyor. İstikrarın, bozulmaması için de Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçiminde biz Recep Tayyip Erdoğan diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.