SAMSUNSPOR GENÇLERİYLE KAZANDI 2-1

SAMSUNSPOR GENÇLERİYLE KAZANDI 2-1
Kırmızı beyazlılar Erzurum Palandöken kampındaki ikinci hazırlık maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Özellikle genç oyuncuların damgasını vurduğu maçta Samsunspor Doğan Erdoğan ve Kemal Bayraktar'ın enfes golleriyle sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Yeni sezon öncesi gençlerin bu karşılaşmadaki performansı ise Teknik heyetin yüzünü güldürdü.



İLK DEVRE GOL SESİ ÇIKMADI
Samsunspor Erzurum Palandöken kampındaki ikinci hazırlık maçında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Kırmızı beyazlılardı. Özellikle genç oyuncular yıldızlaştığı karşılaşmada oyun kontolünü hiç bırakmayan Kırmızı beyazlılar ilk yarıda bir birinden net gol pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk devresi 0-0'lık sonuçla tamamlandı.

GOLLER KEMAL VE DOĞAN'DAN GELDİ
Maçın ikinci yarısına'da özellikle genç oyunculara ağırlık veren Kırmızı beyazlılar Doğan Erdoğan ve Kamal Bayraktar'ın bir birinden güzel golleriyle karşılaşmada 2-0 öne geçen taraf oldu. bu golün ardından oyunu rolantiye alan Samsunspor hakemin uzatma dakikasında temlik penaltısı vermesinin aradından sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ
Karşılaşma sonrası Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın iyi bir hazırlık maçı olduğunu belirterek,"Amaç oyuncularımızın durumunu gözlemlemek. Gayet iyi durumdayız. Gençlerimiz ise iyi durumda. Sonuç önemli değil. Daha iyi olacağız" diye konuştu. Bu arada, Kırmızı beyazlıların yeni transferi Recep Niyaz kampa katıldı ve salonda çalıştı. Niyaz daha sonra takımın maçını izledi. NİYAZİ ÖNDAŞ




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.