KUTUDAKİ PARALAR NEREYE GİDİYOR!

KUTUDAKİ PARALAR NEREYE GİDİYOR!
Fethullah Gülen cemaatine yakın olduğu bilinen Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesinin bağış kutularıyla Samsun'da bir çok esnafın dükkanında vatandaşlardan bağışlar toplanıyor.

Vatandaşın dini duyguları sömürülerek alınan paraların akıbetiyse belirsiz.

CEMAATE YAKIN DERNEK

Fethullah Gülen Cemaatine yakın olduğu bilinen Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesinin bağış ve yardım kutuları şehir de bir çok esnafın dükkkanında teşhir edilerek para toplanırken, toplanan paraların nereye ve nasıl harcandığıysa bilinmiyor. Vatandaşların dini duygularını sömüren dernek yöneticilerinin esnafların dükkanlarına yerleştirilen bağış kutularında toplanan paralarla nereye yardım ettikleri bilinmezken, Samsun valiliği Dernekler Masasının bu duruma nasıl göz yumduğu sorgulanır hale geldi.

BAŞBAKANIN TALİMATI YOK MU?

17 Aralık operasyonunun ardından cemaate savaş açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Belediye başkanlarına seslenerek, “Bunlara verilmiş ne kadar yer varsa, bina varsa hukuk içinde hepsini tek tek geri almalısınız. Bu benim için nasıl sorumluluksa sizin için de aynı denli sorumluluktur” demişti. Başbakan'ın bu sözlerine rağmen, şehir de cemaate yakın derneklerin bile göz göre göre vatandaşın bağışını rahatlıkla toplayabilmesi 'şehirde cemaat yapılanmasıyla mücadele edilmiyor' tezini doğrulattı.

ADEM ÇİÇEK







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum