BABA OCAĞIMIZI UNUTMADIK

BABA OCAĞIMIZI UNUTMADIK
Her dini bayramda olduğu gibi bu yılda Ramazan Bayramında doğduğu toprakları baba ocağını unutmayan Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON)

Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayırsever İşadamı H.Kaya Aşcı ayağının tozu ile Bafra İlçesine bağlı Karaburç Mahallesinde bulunan annesi Hanife Aşcı'nın elini öpmeye gitti. Köye girdiğinde ilk olarak mahalle kabristanlığında bulunan Merhum Babası Şevket Aşcı'nın kabrini ziyaret eden Aşcı burada tüm ölmüşleri için dua okudu. Daha sonra annesi Hanife Aşcı'nın elini öperek, bayramını kutlayarak hayır duasını aldı.
SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı yaptığı açıklamada,''Bafra'mızı hiç bir zaman unutmadık. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Baba Ocağımıza gelip, eş, dost, kabristan ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne 57 Ramazan ve Kurban Bayramının 55'inde Baba Ocağında olduk. Doğduğumuz toprakları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. Baba Ocağımıza kalıcı bir eser bırakmak için de Merhum Babamız Şevket Aşcı adına yaptırdığımız ve açılış eylül 2014 tarihinde gerçekleşecek Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Bafra'mıza,bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Fakültenin Bafra'da açılmış olması hem Bafra, hem de Bölge gençlerinin kendi İl, İlçelerinde eğitimlerini sürdürmesi, gurbet ellere gitmeyerek ailelerinin yanında eğitim görmeleri bizleri ayrıca mutlu edecektir. Hepimize hayırlı olsun.''diyerek sözlerini tamamladı.
Karaburç Mahallesindeki evin önünde çekilen hatıra fotosunda ise Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Oral Aşcı, Muhammed Aşcı, Astaş Juki Samsun Koordinatörü Selçuk Aşcı ve diğer aile fertleri hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.