HER ŞEY GÜZEL OLACAK

HER ŞEY GÜZEL OLACAK
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın yeni sezon öncesi iddialı konuştu.

Deneyimli teknik adam bu sezon futbol adına güzel şeyler sunmak istediklerini ve Samsunspor'u hedefe taşıyacaklarını belirtti.


ALTIN İLK ETAP ÇALIŞMLARINDAN MEMNUN
Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın yeni sezon öncesi umut verdi. Özellikle Erzurum kampının takıma çok faydalı olduğunu belirten Kırmızı beyazlıların deneyimli Teknik direktörü,"Palandöken kampının ilk etap çalışmlarını eksiksiz bir şekilde tamamladık. Burada yapacağımız ikinci etap kamp çalışmlarımız ile lige merhaba diyeceğiz. Futbolcularımızın kamptaki isteli çalışmaları bizleri gerçekten mutlu etti" dedi.


SAMSUNSPOR'UN İZLEYENLER FUTBOL'DAN KEYİF ALACAK
Yeni sezon'da futbol adına sahada güzel şeyler sunmak istediklerini ifade eden Altın,"Bu sezon hedefe oynayan bir çok takım var ve zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor. Ancak biz sahada ne istediğini bilen ve futbol adına güzel şeyler sunan bir takım olacağız. Tribünleri dolduran taraftarlarımıza ve ekran başında bizi isleyen seyicilerimizin futboldan keyif almasını sağlayacağoz" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMADAN HEDEFE YÜRÜYECEĞİZ
Geçtiğimiz sezon Samsunspor'un Süper lig kapısından döndüğünü belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Geçen yıl bu takım Süper ligin kapısından döndü. Bizler yeni sezon'da Teknik ekip, Yönetim, Futbolcuları ve Taraftarlarımızla bir bütün olcağız ve Samsunspor'u hedefe taşıyacağız. Biz bu hedef doğrultusunda çalışmlarımızı devam ettiriyoruz ve umarım her şey istediğimiz gibi gider" şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum