LOVELET’İN BAYRAM AVANTAJLARI DEVAM EDİYOR

LOVELET’İN BAYRAM AVANTAJLARI DEVAM EDİYOR
Yönetimi Inside Avm Danışmanlık tarafından yapılan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet merkezi Lovelet'te Ramazan bayramı dolu dolu geçmeye devam ediyor.

Gelen ziyaretçilerin avantajlı kampanyalardan yararlandığı, çocukların eğitici ve eğlenceli aktivite programlarına ev sahipliği yapan Lovelet, bayram coşkusunun yoğun ilgisi ile ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.
Ramazan ayının her gününde farklı geleneksel etkinliklere,kukla gösterilerinden ateş cambazına, Hacivat-Karagöz orta oyunundan hokkabaz ve jonglör gösterilerine kadar çok sayıda özel program düzenleyen Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı'nı da ziyaretçilerine keyifli ve avantajlı imkanlar sunarak geçiriyor. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak kurulan feshane sokağı da bayram boyunca hizmet veriyor. Sokağın geleneksel temalara uygun olarak yürütülmesi, içinde cam üfleme sanatından tutunda, doğal kokulu sabunların, hediyelik eşya stantların, Hüsn ü hat sergisinin bulunması, çocuklara özel atölye çalışma alanlarının oluşturulması ile de bölgede yapılan etkinlikler arasında bir fark yaratıyor.
Bayramın mutlu telaşını yaşamak isteyenlerin tek adresi olan Lovelet'te hem çocuklar mutlu, hem de aileler… Çocuklara özgü alanların var olması, Ponny ata binerek alışveriş merkezinde tur atılması, su dolu havuzda bota binilmesi, zıplama alanlarında zıplayarak stres atma imkanlarının olması ile Lovelet, çocukların bayram boyunca vazgeçilmez adresi oldu. Çocuklarının bu denli eğlenmesini gören ailelerin de keyfine diyecek yoktu… Açık ve sokak konseptli olmasının avantajını ziyaretçilerine yaşatan Lovelet'te, aileler cafe ve restoranlarda çay –kahve molası verirken, çocuklarının da nitelikli etkinliklerden yararlandığına şahit oluyorlar. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.