Milletvekili Mustafa Demir: "Halkımız gönülden Erdoğan diyor"

Milletvekili Mustafa Demir: "Halkımız gönülden Erdoğan diyor"
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Halkımız Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor ve bunun için gönülden destek veriyor" dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Ayvacık, Çarşamba, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı. Teşkilat ziyaretlerinin ardından ilçelerde esnaf ve vatandaşların bayramı kutlayan milletvekili Mustafa Demir, gün boyu süren programlarda vatandaşlarla birebir görüşerek bayram tebriklerini iletti.
Programında açıklamalarda bulunan milletvekili Mustafa Demir, Ramazan'ın bereketinin ardından bayram heyecanının herkesi sardığını, birlik ve beraberlik duygusunun üst safhaya ulaştığını, insanların birbiriyle kucaklaştığını görmenin verdiği mutluluğun, ortaya koyduğu anlamın tarifinin mümkün olmadığını kaydetti. Demir, İslam coğrafyasında bayramın getirdiği güzellikler bir yandan yaşanırken özellikle Gazze'de ve bölge ülkelerdeki katliamların, zulümlerin, demokrasi dışı uygulamaların hüznünün derinden yaşandığını belirtti. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirme yapan Demir, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, artık bu milletin bağrına bastığı, sahiplendiği, yanındayız dediği bir lider. AK Parti iktidarı döneminde bu ülkenin kazanımları o kadar arttı ki, vatandaşlarımız özlem çektikleri herşeye kavuşur hale geldi. Burada bir hizmet, vatan, millet aşkı var. Tabi bu hizmet seferberliğinin önüne çok dönemlerde engeller çıkarılmak istendi. Bu başarılı, hakkı koruyan yürüyüşü durdurma hevesinde olanlar rahat durmadı. Ama seferinde halkımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti kadrolarının yanındayız dedi. Burada ayrı bir güven, gönül bağı, sevgi var. Şuan halkımız Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor ve bunun için gönülden destek veriyor" diye konuştu. Programlarda, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İl Başkan Yardımcısı Emine Karaçuha Yılmaz, il yönetim kurulu üyeleri Güner Armutlu, Muzaffer Öztel, Ömer Petek, ilçe ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu. İlknur Aslandağ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.