BAYRAM MANZARALARI

BAYRAM MANZARALARI
11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nın bitmesinin ardından camiilere akın eden vatandaşlar kılınan Bayram Namazı'nın ardından Camilerde sıraya girerek birbirleriyle bayramlaştılar.

NAMAZA GİTTİLER
Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar Büyük Camii, Site Camii ve Gürbüz Camii gibi camiler başta olmak üzere bayram namazı için camilere akın etti. Samsun'da vatandaşlar camilere akın ederek Bayram Namazını kılarken, Gürbüz Camii'nde namazlarını kılan vatandaşlar tüm İslam aleminde mutluluk ve birlik temennisinde bulundular.

CAMİİ'DE BAYRAMLAŞTILAR
Namazın bitiminden sonra camiyi dolduran cemaat hep birlikte teşrik tekbirleri getirerek dua ederken, Camii İmamı tarafından “Ramazan Bayramı” konulu hutbeyi dinleyen cemaat ilk olarak camide bayramlaştı. Camiyi dolduran kalabalık yapılan bayramlaşmanın ardından aile ve akrabalarıyla bayramlaşmak üzere evlerinin yolunu tuttu.

BAŞKAN TOK'DA KATILDI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gürbüz Camii'nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Camii cemaati ile bayramlaşan Başkan Tok, vatandaşla yakından ilgilenirken "İlkadım, huzur ve mutluluk içinde bayram yaşıyor" dedi. Adem Çiçek



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.