Görme Engelli Küçük Medine’ye Bayram Hediyesi

Görme Engelli Küçük Medine’ye Bayram Hediyesi
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 1 ay önce mahalle gezileri sırasında Karşıdöngel Mahallesinde tanıştığı ve görme engelli olan küçük Medine'ye verdiği sözü tuttu.

Belediye Başkanı Belur 1 ay önce ilçe Karşıdöngel Mahallesinde ki bir ziyareti sırasında görme engelli olan 8 yaşındaki Medine Atmaca ile tanıştı. Başkan Belur ailesinden küçük Medine'nin durumu hakkında doğuştan görme engelli olduğu bilgisini aldı. Medine ile uzun uzun sohbet eden Başkan Belur'un “ Benden bir istediğin var mı ?” sorusuna, küçük Medine “ Başkanım sizden evinim yanına zaman geçirip oynayacağım bir salıncak istiyorum” dedi. Başkan Belur'da küçük Medine'nin bu isteği üzerine en kısa sürede dileğini yerine getireceğinin sözünü vermişti. Başkan Belur verdiği sözü unutmadı ve Ramazan bayramının 1. Günü küçük Medine'yi ziyaret ederek dileğini yerine getirdi. Tamda istediği gibi bir salıncağa sahip olan küçük Medine salıncağının geldiğini öğrendikten sonra Başkana sarılarak gözyaşlarını tutamadı ve defalarca teşekkür etti.

Başkan Belur Medine'ye ve ailesine “ Her konuda kapımı rahatlıkla çalabilirler ne ihtiyaçları varsa elimizden geldiği kadarıyla her konuda yardımcı oluruz. Medine'nin bu sevinci dünyanın en güzel mutluluklarına değer” dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.