Son İftar Atatepe'deydi

Son İftar Atatepe'deydi
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, tarafından halkın ayağına giderek düzenlenen iftar programlarından sonuncusu arife akşamı Atatepe Mahallesi'nde düzenlenirken, Başkan Taşçı, " yılsonuna kadar burada bir hobi bahçesi yapacağız" dedi.

Ramazan7ı halkla birlikte onların mahallerine, caddelerine sokaklarına giderek birlikte iftar yaparak geçirmenin mutlulğunu yaşadığını,bundan büyük keyif aldığını belirterek sözlerine devam eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Son iftarımız da buraya,Atatepe Mahallesi'ne nasip oldu.Ben bu ramazan'dan çok zevk aldım. Halkla birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirmiş, bayrama ulaşmış olduk. Tüm Atakumlu hemşerilerimin bayramını kutlarım. Mahallenizin sorunlarını çözme noktasında girişimlerimiz, çalışmalarımız sürüyor.Bunun haricinde buraya bir hobi bahçesi yapma planım var. Onu da yılbaşına kadar hayata geçireceğiz. "diye konuştu.
Bayramdan sonra dört bir koldan yapacakları çalışmalarla, Atakum'a ve Atakumlulara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacaklarını da söyleyen Başkan Taşçı, "Göreve geleli kısa bir süre olmasına karşın yaptığımız 2 milyon liralık yatırım, ödediğimiz 5,5 milyon liralık borç, önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizin, Atakum'a ve Atakumlulara neler kazandırabileceğimizin, kentimizi nasıl geliştirip, marka şehir yapabileceğimizin açık bir kanıtıdır" şeklinde konuştu. Umut İnci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.