İLKADIM’DA DOLU DOLU BAYRAM

İLKADIM’DA DOLU DOLU BAYRAM
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Tok, "İlkadım, huzur ve mutluluk içinde bayram yaşıyor" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ramazan Bayramı nedeniyle, Gürbüz Camii'nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlar bayramlaştı. Camii cemaati ile bayramlaşan Başkan Tok, vatandaşla yakından ilgilendi. Bayramlaşmanın ikinci durağı ise İlkadım Belediyesi oldu. Belediye binasında gerçekleşen bayramlaşma programında vatandaş adeta akın etti. Yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşmaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, İlkadım Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeli, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programında Başkan Tok, çocuklara harçlık verdi. Çocuklara verilen harçlıkları gören muhtarlarda harçlık isteyince Başkan Tok, muhtarları kırmadı. Tok'un muhtarlara harçlık vermesiyle meydana renkli görüntüler çıktı.

“İLKADIM'A İLKLERİ YAŞATTIK”

İlkadım'da ramazanın ve bayramın dolu dolu yaşandığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bütün vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. İlkadım'da Ramazan bambaşka geçti. Her akşam komşu iftarları ile vatandaşlarımız ile aynı sofrada iftarımızı yaptık. Farklı camilerde Türkiye'nin sevilen, sayılan hocalarını getirmek suretiyle sohbet programları düzenledik. Ramazanın son programında on binlerce kişiyle birlikte Cumhuriyet meydanında Kadir gecesi özel programımızda Samsunlulara bir ilki daha yaşattık. Huzurlu, mutlu, sükûn bir ortam içerisinde Ramazan Bayramı'mızı geçiriyoruz. Belediyemizde izdiham şeklinde bir bayramlaşma gerçekleştirdik. Bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye'de bayram huzur ortamında yaşanıyor ama bizim dışımızda ki İslam ülkelerinde maalesef göz yaşı var, katliamlar var. Bizlerde her an oradaki Müslüman kardeşlerimiz için dualar ediyoruz. Allah oradaki kardeşlerimize huzur ve barış ortamını kavuştursun." diye konuştu. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.