"Karadeniz'in Marka Şehirlerinden Biri Olacağız"

"Karadeniz'in Marka Şehirlerinden Biri Olacağız"
Denizevler,Esenevler, Küçük Kolpınar, Büyük Kolpınar ve Yeşildere Mahallesi Sakinleri ile iftarda buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,"Karadeniz'in marka şehirlerinden biri olacağız" dedi.

Atakum'u geliştirmek ve hak ettiği noktaya taşımak için hiç durmadan çalıştıklarını belirterek sözlerine devam eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı," 30 Mart'tan sonra kolları sıvayarak, Atakum'un kaybettiği yılları telafi etmek adına ciddi projeler ürettik. Yatırıma da başladık, borçta ödüyoruz. Hayır çarşıları açıyoruz. Pazartesi günü Ottoman Düğün Salonu ve Yalı Kafe'yi hizmete açacağız. İlerleyen günlerde ise Taflan Taş Parke Tesisimiz faaliyete geçecektir. Burada günlük 30 bin adet parke üretecek ve parke konusunda dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız. Samsun'daki belediyeler arasında ilk parke tesisi bizim olacaktır. Yılsonuna kadar 5 adet Osmanlı Köy Konağı ve 2 adet Hobi Bahçesi'ni Atakumluların hizmetine sunacağız. Sizlerin desteği ve kuvveti ile gerçekleştireceğimiz yatırımlarla 5 yıl sonunda Karadenz'de bir marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. "diye konuştu.
10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Başkan Taşçı, " 12 Yıldır Ülkemize ve bize çok şeyler kazandıran, gece-gündüz demeden çalışan sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan vefa borcumuzu bu seçimlerde, O'nu Cumhurun başına getirerek ödeyeceğimize inanıyor,Atakumlulara bu konuda güveniyorum" şeklinde konuştu. Umut İnci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.