LOVELET BAYRAMA HAZIR

LOVELET BAYRAMA HAZIR
Yönetimi Inside Avm Danışmanlık tarafından yapılan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet merkezi Lovelet,

Ramazan ayı boyunca gerçekleştirmiş olduğu birbirinden eğlenceli ve anlamlı geleneksel etkinliklerinin ardından hesaplı ve keyifli alışveriş için Ramazan Bayramı'na hazırlanıyor.
Ramazan ayının her günü farklı geleneksel etkinliklere,kukla gösterilerinden ateş cambazına, Hacivat-Karagöz orta oyunundan hokkabaz ve jonglör gösterilerine kadar çok sayıda özel programaev sahipliği yapan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, Ramazan Bayramı'nda da çocuklara eğitici, eğlenceli aktiviteler ile ailelere yönelik avantajlı ve hesaplı alışveriş alternatifleri sunmayı planlıyor.
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi olarak, Ramazan ayı boyunca oluşturulan ve ziyaretçiler tarafından çok yoğun ilgi ile karşılananfeshane sokağı da bayram boyunca hizmet vermeye devam edecek. Sokağın manevi atmosferinin geleneksel temalara çok uygun olarak yürütülmesi, sokağın içinde cam üfleme sanatından tutunda, doğal kokulu sabunların, hediyelik eşya stantların, 120 eserden oluşan Hüsn ü hat sergisinin bulunması, ziyaretçilerin keyifli alışveriş yapmasını sağlıyor. Bu atmosferin keyfini yaşamak için de, Lovelet yönetimi ziyaretçilerini bayramda alışveriş merkezine davet ediyor. Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Nazlı Özdemir ,' Ramazan ayı boyunca geleneksel ve keyifli etkinliklere ev sahipliği yaparak, müşterilerimizin memnuniyeti kazandık. Bu memnuniyetin bayram boyunca da devam etmesi için ziyaretçilerimize hesaplı alışveriş imkânları sunmayı planlıyoruz. 'dedi.
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi'nin bayram boyunca planladığı saat programı ise, Bayramın 1. Günü 13:00-23:00, 2. Ve 3. Gün ise 10:00-23:00 olarak uygulanacaktır. Ramazan Aksoy


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.