CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SAMSUN’UN YERİ ÇOK BAŞKA

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SAMSUN’UN YERİ ÇOK BAŞKA
AK Parti Samsun 3. Dönem İl Başkanı Osman Çetinkaya, partililerle birlikte Gülhan Restoran'da bir iftar yemeği düzenledi..

Çok sayıda davetli katıldığı yemekte Çetinkaya, yemeğin ardından yaptığı kısa konuşmasına İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği vahşeti lanetleyerek başladı.

SAMSUN'UN YERİ ÇOK BAŞKA

Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür de eden Çetinkaya, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Samsun'un çok özel ve çok anlamlı bir yerinin olduğuna dikkat çekerek, “Başbakanımız Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına Samsun'dan başlangıç yaptı. İlk kez Samsun'da konuştu.

Bakın öyle çok seviyor bizleri ki geldi ve bizimle birlikte İlkadımı attı. Aziz dostlarım bizlerin de teşkilatlarda görevli olsun ya da olmasın, önümüzde bir on beş gün var; azami ölçüde çalışarak Başbakanımıza en çok oy çıkartan il olma özelliğini kazanmalıyız. Çünkü Başbakanımızın bize gösterdiği güven bunu gerektiriyor” diye konuştu..

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından istişareler için daha sık bir araya geleceklerini de vurgulayan Osman Çetinkaya namazın ardından davetlilerle çay sohbeti yaptı.

AK Parti Samsun 3. Dönem İl Başkanı Osman Çetinkaya'nın düzenlediği iftar yemeğine, İl Genel Meclisi eski Başkanları Necati Demir, Mustafa Karakurt, TOSYÖV Samsun Başkanı Sanayici Mustafa Topal, AK Parti Çarşamba eski İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Önceki Dönem Başkan Yardımcısı ve SAGEM Başkanı Kürşat Gündoğdu, AK Parti 19 Mayıs eski İlçe Başkanı İbrahim Eren, Ak Parti Kavak eski İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya ile birlikte İl, ilçe, mahalle ve köy temsilcileri de katıldı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.