Başkan Köktaş'tan bayram mesajı

Başkan Köktaş'tan bayram mesajı
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Dini değerlerimizin tazelenerek, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunuyoruz .
Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da Kadın - Erkek, Çoluk-çocuk demeden katleden, üzerlerine bomba atan İsrail'in, Filistin'de yaşattığı insanlık dramından dolayı bayrama buruk gönüllerle giren müslüman kardeşlerimizin de, hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. İnşallah bu mübarek günlerde tüm Müslümanların yaşadığı acılar ve akan gözyaşları diner.
Yüzyıllarca barış ve adalete öncülük eden Türkiye, ne mutlu ki, günümüzde de yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmıyor; dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi olmayı sürdürerek tepkisini en sert şekilde gösteriyor.
Değerli hemşehrilerim; bayram da yaşlılarımızı, yoksul ve düşkünlerimizi asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim.
Ayrıca bayramlaşma merasimimizin İl Başkanlığımızda bayramın 1. günü saat 12:00 - 13:00 saatleri arasında yapılacağını hatırlatarak tüm Samsunlu hemşehrilerimizi bayramlaşma merasimimize davet ediyorum.
Bu düşüncelerle Samsunlu hemşehrilerim ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.