Altın Takımından Memnun...

Altın Takımından Memnun...
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın Erzurum kampı sonrası yağtığı açıklamada mevcut kadrodan memnun olduğunu ancak yapılacak 2-3 transfer ile dahada iyi olacaklarını belirtti.

FUTBOLCULARIN PERFORMANSI MUTLU ETTİ
Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın Erzurum kampı sonrası umutlu konuştu. İlk etap çalışmalarında mevcut kadroda yer alan futbolcuların performansında memnun olduğunu belirten Altın,"Oyuncularımız üst düzey performans sergileyerek ilk etap kamp çalışmalarını tamamladılar. Üç günlük iznin ardından yine Erzurum'da ikinci etap kamp çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

TAKVİYELERLE DAHA İYİ OLACAĞIZ
Yeni transferlerinde takıma çabuk uyum sağlandığını belirten Kırmızı beyazlıların başarılı antrenörü Erhan Altın,"Yeni transferlerimiz kısa sürede uyum sağladı ve bu durumda bizi gerçekten memnun etti. Kadromuza yapacağımız takvilerle yeni sezon bomba gibi başlamak ve Samsunspor'u hak ettiği yere getirmek için elmizden geleni yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olması" diye konuştu.

ALTIN'DAN GENÇLERE GÜVEN OYU
Genç oyuncuların performansınıda değerlendiren Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Genç oyuncularımıza gerçekten kaliteli ve mevcut kadroda yer almak için antrenmanlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Hazırlık maçlarında da bu oyuncularımızı izleyip yeni sezon öncesi değerlendirmelerimizi en iyi şekilde yaparak gençlerimizi Samsunspor'a kazandıracağız" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.