ÇOK HAKLI!

ÇOK HAKLI!
'Gazetemi asla satmam' diye yazan sonrasında gazetesini satarak Hedef Halk Gazetesinde köşe yazarlığı yapan Manşet Gazetesinin eski Sahibi Yener Cabbar'ın basın mesleği ile ilgili tespitleri 'Çok haklı!' dedirtti.

KİMLER GELDİ, GEÇTİ

Son günlerde hızla çoğalan ve şehri haber sitesi çöplüğüne çeviren İnternet Gazetelerinin sektöre verdiği sıkıntıya Hedef Halk Gazetesi Yayın Yönetmeni ve Köşe yazarı Yener Cabbar'da yorum getirdi. Manşet Gazetenin İmtiyaz sahibi iken piyasada çıkan 'Gazetesini satacak' dedikodularına o dönem verdiği köşe yazısıyla cevap veren Cabbar, 'Gazetemi asla satmam' demişti.

MESLEKDAŞLARI DA ŞAŞIRDI

Köşe yazısında okuyucularına gazetesini satmayacağını söyleyen Cabbar, sonrasında Manşet Gazetesini satarak okuyucularını adeta şoke etmişti. Çıkardığı gazeteyi yürütemeyerek satan Cabbar'ın köşe yazarlığı yaptığı gazete de Basın sektörünü dizayn etmeye çalışan sözleri meslekdaşlarını da şaşırttı.

NEDEN SATTIN?

Kurduğu haber sitesiyle Gazetecilik mesleği içinde yer edinmeye çalışanları eleştirdiği köşe yazısında 'Daha önce gazetelerde vardı aynı tipler' ifadesini kullanan Cabbar 'Asla Satmam' dediği gazeteyi neden sattığı ise bilinmezken, satmam dediği gazeteyi satması gazetecilik ahlakına ters düştü.

TEZATLIK ANLAŞILAMADI
Yener Cabbar, daha önceden yazdığı bir köşe yazısında "mesleki ilkelere uymayanlar gazetelerini sattı ve sektörden çekildi" diye yazmıştı. Yener Cabbar'ın yazdığı yazılardaki tezatlık anlaşılamadı. Adem Çiçek



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.