Tatilcilerin yoğunluğu, şehir merkezinde trafiği kilitledi

Tatilcilerin yoğunluğu, şehir merkezinde trafiği kilitledi
Samsun'da mesai saati bitimiyle birlikte bayramı şehir dışında geçirecek olanların yolculuğu uzun araç kuyrukları nedeniyle daha kent merkezinde çileye dönüştü.

Her bayram öncesi olduğu gibi, bu bayram öncesi de trafikte yoğunluk yaşanmaması için alarm trafik ekipleri kilit noktalarda önlem aldı. Haftasonu tatili de eklenince 5 güne çıkan bayram tatilini Samsun dışında geçirmek isteyenlerin bir kısmı bu sabah saatlerinden itibaren yola çıkmaya başlarken çalışmak zorunda kalan memurlar ise mesai saati bitimini bekledi. Özellikle İlkadım ilçesinden Ankara, Sinop ve Ordu istikametine giden araçların yoğunluğu kent merkezinde kilometrelerce uzadı.

Şehir dışına çıkacak olan vatandaş yoğunluğuna çarşıda alışveriş yapacak olanlarında eklenmesiyle özellikle Cumhuriyet Meydanı, Barış ve Atatürk Bulvarı'nda kavşaklarda trafik tıkanma noktasına geldi. Vatandaşların bazılarının tatile araçlarıyla veya havayoluyla gitmeyi tercih etmesi otogarda beklenen yoğunluğun yaşanmamasına neden oldu. Her bayram öncesi dolup taşan otogarda yolcunun az olması dikkat çekti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.