KADIN İŞÇİYE DAYAK İDDİASI

KADIN  İŞÇİYE DAYAK İDDİASI
SAMSUN DSİ 7'nci Bölge Müdürlüğü'nde taşeron işçi olarak çalışan 39 yaşındaki Ayşe Saka, aynı kurumda çalışan kadrolu personel C.B.'nin kendisini dövdüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu.

Vücudununda morluklar bulunan genç kadına doktor 3 gün iş göremez raporu verdi.
Samsun DSİ 7'nci Bölge Müdürlüğü'nde geçen 23 Temmuz'da meydana gelen olayda, konferans salonunu bir toplantı için hazırlamaya çalışan 2 çocuk annesi Ayşe Saka'nın yanına gelen kadrolu personel 2 çocuk babası C.B., iddiaya göre "Benim hakkımda dedikodu mu yapıyorsun" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine de Saka, dedikodu yapmadığını söylentileri kendisinin çıkarmadığını ileri sürdü. Ancak C.B. öfkeyle genç kadını tokatladı.

Yaşadığı şok ile birlikte birim amirinin yanına giden Ayşe Saka, başına gelenleri anlattı. Daha sonra da polis merkezine giderek C.B.'den şikayetçi oldu. 13 yıl önce eşinden ayrıldığını ve tek başına iki çocuk büyüttüğünü dile getiren Saka, "6 yıldır taşeron işçi olarak DSİ 7'nci Bölge Müdürlüğü'nde çalışıyorum. C.B., hakkında dedikodu yaptığımı söyleyerek beni dövdü. Doktordan 3 gün iş göremez raporu aldım. Ben kimseyle ilgili dedikodu yapmadım. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Polis merrkezine giderek şikayetçi olan Ayşe Saka'nın ifadesi doğrultusunda, hakkında kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından ifadesi alınan C.B. ise suçlamaları kabul etmedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.