Erdoğan varsa bende varım

Erdoğan varsa bende varım
Ak Parti Terme İlçe Teşkilatı, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı.

Terme Ziraat Bankası önünde toplanan gurupta Ak Parti Terme İlçe Yönetimi, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.
Bağış organizasyonunda açıklama yapan Ak Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımızı ve liderimiz Recep Tayip Erdoğan'ın sonuna kadar yanındayız. Herkesten önce bizlerin Genel Başkanımızı ve Başkanımızı sahiplenmemiz ve onun arkasında durmamız gerekir. AK Parti Terme İlçe Teşkilatı olarak Başbakanımızın kampanyasına destek olmak için böyle bir kampanya düzenledik. Herkes gücü yettiği kadar, gönlünden koptuğu kadar bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Başbakanımız adına herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Bir aylık Belediye Başkanlığı maaşı tutarında bağışta bulunarak destek sağlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul " Terme AK Parti İlçe teşkilatı ve Belediye Başkanı olarak kampanyayı biz başlatmış bulunuyoruz. Burada önemli olan paranın miktarı, meblası değil. İnsanların gönüllü olarak buraya kadar gelmeleri yorulmaları. Buradaki teveccühe baktığımız zaman millet kendi adamına sahip çıkıyor. Bu gün Recep Tayip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı adayı olarak sahip çıkmak, oy vermek, demokrasiye oy vermektir. Gelişmeye oy vermektir. Özgürlüğe, hürriyete, Türkiye'nin bölgesinde süper ülke, lider ülke olmasına oy vermektir. Maddi destek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin" şeklinde konuştu. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.